Raymond en Paul nodigen uit voor de speciale kerstoomverkoopdag op 8 december.
Raymond en Paul nodigen uit voor de speciale kerstoomverkoopdag op 8 december. (Foto: )

Kerstboomdag bij Welkoop Losser

  Zakelijk

Je stapt je huis binnen en de heerlijke dennengeur verwelkomt je. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. Bij Welkoop Losser kun je nu al terecht voor echte kerstbomen. Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken.

Losser - Team Welkoop is helemaal klaar voor de feestdagen, maar op 8 december van 9.00 uur tot 17.00 uur houdt Welkoop een speciale kerstboomverkoopdag.

"Zoek de allermooiste kerstboom uit bij ons," nodigt Raymond van team Welkoop uit. "Elk jaar weer hebben we weer volle en naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Dat komt doordat elke boom speciaal voor ons geteeld, gezaagd en gecontroleerd is. Bovendien worden alle bomen die dag voor u ter plekke voorzien van een houten standaard/plateau."

Daarnaast ontvangt iedereen op zaterdag 8 december bij aankoop van een kerstboom een gratis cadeaukaart van 5 euro (geldig van 2 tot en met 31 januari 2019). "Deze kan dan mooi weer als cadeau onder de boom," aldus Raymond.

Paul vult aan: "Ons Welkoopteam zorgt die zaterdag voor het ultieme kerstgevoel. Een warm onthaal, een gemoedelijke sfeer met gezellige muziek en er is voor iedereen koffie, warme chocolademelk, een bokbiertje en natuurlijk heerlijke Glühwein. Ons 'kerstteam'voorziet voorzien van een heerlijk drankje."

De kerstboomverkoopdag is op zaterdag 8 december bijWelkoop Losser. Die dag worden de gekochte kerstbomen gratis thuisbezorgd in Losser, Overdinkel en Glane. Geen gedoe met dennennaalden in de auto maar service tot aan de deur.

"Proef en beleef de aanloop naar kerst bij ons. Wij zorgen voor het ultieme kerstgevoel," besluit team Welkoop.

Meer berichten