Eelco, Baiba en Tomass verheugen zich op de cadeaumaand. Ze maken het bedrijven en scholen extra gemakkelijk met de cadeauservice.
Eelco, Baiba en Tomass verheugen zich op de cadeaumaand. Ze maken het bedrijven en scholen extra gemakkelijk met de cadeauservice. (Foto: Debby Kok-Koehorst)

Geen cadeaustress dankzij de cadeauservice van Top1Toys Losser

  Zakelijk

Hulppieten hoeven geen last meer te hebben van cadeaustress nu Top1Toys in Losser een cadeauservice is begonnen. Alle cadeaus worden keurig ingepakt bij bedrijven en scholen gebracht. Het initiatief levert veel positieve reacties op.

Losser – "Service van ons voor Sinterklaas," vat Eelco Muurlink het samen. "Ideaal voor bedrijven en scholen. Zij zoeken de cadeautjes uit in de winkel of in de folder – of wij doen dat voor ze, kan ook – en dan wordt het mooi ingepakt en op locatie bezorgd."
De aangeschreven bedrijven reageren heel positief op de actie. "Het scheelt immers veel tijd én we hebben leuke aanbiedingen."

Veel keus

Eelco en zijn vrouw Baiba zijn al druk met het klaarmaken van de winkel voor de cadeautijd.
"Sinterklaas en kerst komen eraan en wij zorgen dat er straks een ruim aanbod cadeaus in de winkel te vinden is. Dat betekent veel inkopen. We hebben zelf een extra opslagruimte gehuurd," lacht Eelco.

Populair

Welke cadeaus zijn populair momenteel? "Racebanen, garages, Frozen, Topmodel, My Little Pony… En Lego en Playmobil niet te vergeten natuurlijk. We zorgen dat we van alles wat in de winkel hebben, van schoencadeautjes tot grote cadeaus."
Een goed jurylid hebben ze ook: zoontje Tomass. "Die wijst zó aan wat leuk is."

Eelco en Baiba namen de speelgoedwinkel in april over en veranderden het Intertoysconcept in Top1Toys. Hoe bevalt dat tot nu? "Ontzettend goed. Top1Toys past beter bij Losser. Er is ruimte voor eigen ideeën en het is nog goedkoper ook. Daar zijn klanten vaak verbaasd over; betalen ze ineens minder voor een product dan vorig jaar."

Koopzondagen

Top1Toys doet in de Sinterklaas- en kersttijd mee met alle koopzondagen die worden gehouden in Losser. De koopzondagen zijn op 18 november (tijdens de intocht van Sinterklaas) en op 2, 16 en 23 december.

Cadeauservice

Benieuwd naar de cadeauservice van Top1Toys? Eelco en Baiba Muurlink zijn bereikbaar via top1toyslosser@gmail.com en via 06 14948094. Natuurlijk is iedereen ook welkom in de winkel aan de Brinkstraat 14 in Losser.

Meer berichten