Daphne, Paul en Josephien Wigger vieren het 60-jarige jubileum van Wigger Mode natuurlijk met de klanten. Op 18 september is de officiële jubileumdag.
Daphne, Paul en Josephien Wigger vieren het 60-jarige jubileum van Wigger Mode natuurlijk met de klanten. Op 18 september is de officiële jubileumdag. (Foto: Debby Kok-Koehorst)

Wigger al 60 jaar sterk in mode

  Zakelijk

Wigger Mode in Losser bestaat 60 jaar en dat wordt goed gevierd. Want het is natuurlijk niet niets; een winkel waar de derde generatie al bij betrokken is.

Losser – Dinsdag 18 september is dé dag: dan is het precies 60 jaar geleden dat Wigger Mode de deuren opende. De winkel uit 1958 leek niet op de huidige modieuze winkel. "Er is heel wat geüpdatet, verbouwd en aangepast in al die jaren," vertellen Paul, Josephien en Daphne Wigger. "Want het is begonnen als heel klein winkeltje."

Soms halen klanten herinneringen op aan dat kleine winkeltje aan de Raadhuisstraat. "Ik heb nog bij je opa en oma gewinkeld, zeggen ze dan. Zó leuk om te horen," lacht Daphne. "En het leuke: ook zij winkelen hier weer met hún dochters en kleindochters."

Daarmee geeft ze meteen de essentie van Wigger Mode aan: het is voor alle leeftijden. "Twintigers slagen hier, maar vijftigers en zelfs tachtigers ook. Mode is van alle leeftijden."

Dinsdag 18 september wordt een feestelijke dag. Klanten worden getrakteerd op koffie en gebak en een drankje. Er zijn extra kortingen – langlopende en kortingen die korter duren. Het loont dus om regelmatig een kijkje te nemen. Er is ook nog een taartenactie. Die gaat nu in: in totaal worden zestig taarten verloot onder de klanten, elke week twintig. Bovendien krijgen klanten de speciaal ontworpen jubileumtas mee.

Meer berichten