Er wordt nu nog hard gewerkt in het nieuwe restaurant El Charro, maar vrijdag is alles klaar voor de opening. En wat El Charro betekent? Ruiter. Een charro is een soort voorloper van de cowboy in Amerika.
Er wordt nu nog hard gewerkt in het nieuwe restaurant El Charro, maar vrijdag is alles klaar voor de opening. En wat El Charro betekent? Ruiter. Een charro is een soort voorloper van de cowboy in Amerika.

El Charro opent (eindelijk) de deuren

  Zakelijk

Het is eindelijk zover: restaurant El Charro in Losser opent de deuren. Vrijdag gaat het restaurant met Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken open. De familie Cetiner heeft lang uitgekeken naar het moment.

Losser – Vanaf vrijdag is iedereen welkom in het restaurant van Simon en Maria Cetiner. Over een paar weken volgt de officiële opening.
Chef-kok Satish zwaait de scepter in de open keuken. Hij heeft al jaren ervaring in de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken en bereidt de gerechten met louter verse producten.

"Kwaliteit en service staan voorop," vertelt Cetiner. "Mijn favoriet? Dat is een moeilijke vraag. Probeer in elk geval de fajita's, texmex en grillspecialiteiten, raad ik aan. Je waant je in Zuid-Amerika."
Cetiner heeft veel affiniteit met de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

"Ik werkte als tiener al in een Mexicaans restaurant en later in een Amerikaans restaurant. In Haaksbergen heb ik al bijna 10 jaar restaurant El Charro en ik was op zoek naar een extra locatie. Eigenlijk kwam ik bij toeval in Losser terecht; de makelaar wees me op dit pand. Ik was meteen enthousiast. Een perfecte plek voor een restaurant en bovendien vlakbij onze woonplaats Enschede."
Maar toen kwamen de problemen. De bouwwerkzaamheden vielen enorm tegen.

"Afspraken werden niet nagekomen, de verbouw stagneerde. We hebben al drie keer een openingsmoment gepland en telkens moesten we het uitstellen. Een enorm stressvolle periode. Ik ben een man van afspraken en als die niet worden nagekomen, frustreert dat mateloos. Op een gegeven moment heb ik besloten: geen aannemer meer, ik doe het met eigen mensen. En dat heeft gewerkt. Dankzij de steun en hulp van velen kunnen we vrijdag ons restaurant openen. Eindelijk! Na alle tegenslagen kunnen we nu doen waar we enorm veel zin in hebben én waar we goed in zijn: gasten voorzien van kwalitatief hoogwaardige Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten."

El Charro bezoeken

Restaurant El Charro aan de Brink 12 in Losser is vanaf vrijdag 16 maart dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur. In de zomer start het restaurant ook met lunchgerechten. Afhalen kan ook; er is een speciale afhaalmenukaart. Daarnaast verzorgt El Charro catering op locatie. Het telefoonnummer van El Charro: 053 8513375

www.elcharro-losser.nl

Meer berichten