natuurhardlopers
natuurhardlopers (Foto: stockfoto)

Iphitos krijgt crossclinic van looplegende Marti ten Kate

  Sport

Als voorbereiding op de Twente Cross Competitie komt Marti ten Kate naar Losser voor een loopclinic. De looplegende vertelt in de Zandbergen over allerlei technieken zoals klimmen, afdalen, lopen door mul zand en wendbaarheid.

Losser – De Twente Cross Competitie start op 11 november de Dinkelloop, verzorgd door de Losserse atletiekvereniging Iphitos. De competitie bestaat uit zes crossparcoursen in de Twentse natuur.
Dat vraagt een goede voorbereiding en daarom is Marti ten Kate gevraagd voor een crossclinic. Dat gaat hij samen met de gediplomeerde trainers van de deelnemende verenigingen binnen competitie doen.

De clinic is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Voor deelnemers aan de Twente Cross Competitie is deelname gratis. ( Nog) niet-deelnemers betalen een vergoeding van 2 euro. Mochten deelnemers aan de clinic zich na afloop alsnog opgeven voor de Twente Cross Competitie, dan is deelname gratis.

De deelnemers verzamelen zich op 3 november om 13.30 uur bij de atletiekbaan van AV-Iphitos, Nilandspad 3 in Losser. Parkeren op de parkeerplaats aan de Bookholtlaan. Vanaf het verzamelpunt loopt men gezamenlijk naar de Zandbergen. De duur van clinic is ongeveer 1,5 uur. Aanmelden kan via twentsecrosscompetitie.

Meer berichten