Proeflessen judo voor jongens en meisjes

  Sport

Losser – Jongens en meisjes kunnen gratis lessen judo volgen bij Judo Losser. Op 15, 22, en 29 september zijn er proeflessen.

Er zijn drie groepen, namelijk berenjudo, girls only en starters.

Het berenjudo is voor kinderen tot en met 5 jaar. Spelenderwijs leren ze vallen en rollen en ze oefenen de eerste worpen en technieken. Plezier staat voorop. De proeflessen zijn van 12.00 tot 12.15 uur.

Girls Only zijn lessen voor meiden van 6 tot 10 jaar. Er wordt veel techniek geoefend om goed voorbereidt op het halfjaarlijkse examen te komen. De proeflessen worden gegeven van 10.00 tot 11.00 uur.

De startersgroep is voor jongens van 6 tot 10 jaar. De lessen zijn van 11.00 tot 12.00 uur. Lekker ravotten op de tatami, technieken aanleren en veel werken aan conditie en kracht, verpakt in een speelse aanpak.
De proeflessen zijn op 15, 22 en 29 september te bezoeken in sporthal de Fakkel.

Er is ook een startersgroep voor jongens en meisjes tot en met 10 jaar in Overdinkel. Die houden proeflessen op donderdag 13, 20 en 27 september van 18.00 tot 19.00 uur in karategebouw Heiwa, Welpelo.
In een joggingbroek en T-shirt met lange mouw kan de proefles gevolgd worden. Na de drie proeflessen kunnen kinderen lid worden van Judo Losser voor 12 euro per maand. Zij kunnen dan in december het eerste graduatie-examens voor witte band met gele slip afleggen.

Opgeven voor de proeflessen kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl, meer informatie over Judo Losser of de proeflessen op www.judolosser.nl.

Meer berichten