Foto:

KVV heeft derde kunstgrasveld feestelijk geopend

  Sport

KVV heeft het derde kunstgrasveld feestelijk geopend op zondag 9 september. Omdat de jaarafsluiting voor de jongste jeugd kon niet plaatsvinden in juni, werd dat evenement verplaatst naar deze feestelijke dag.

Losser - Het JAC heeft haar uiterste beste gedaan om voor elke leeftijdsgroep leuke activiteiten te organiseren; bijvoorbeeld een onderling toernooi voor de MiniLeague en voor de 12- en 13-jarigen was er een zeskamp.Ook kon de jeugd deelnemen aan de stormbanen, penaltybokaal en schminken. Er was volop belangstelling voor de activiteiten: ruim tweehonderd jeugdleden hadden zich aangemeld. Samen met hun (groot)ouders en broertjes en zusjes was het een gezellige drukte van belang op het sportpark.

Voorafgaand aan de wedstrijd KVV Losser-TVV Enschede vond de officiële opening van het kunstgrasveld plaats.

Nadat de voorzitter Leo Eulderink en Swen Rijnbeek (foto) in het zonnetje had gezet, als dank voor hun bijdrage aan het eerste elftal, is de openingshandeling verricht door jeugdleden Gijs en Maylynn. Zij mochten het openingslint doorknippen.

Om 14.00 uur werd de wedstrijd KVV Losser-TVV Enschede gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld. Een mooiere uitslag op zo'n speciale dag was niet denkbaar: er werd thuis gewonnen met 4-1. Na afloop van de wedstrijd was er een samenzijn in de kantine.

Meer berichten