Voor veel hardlopers vaste prik op de agenda: de Snertloop in De Lutte in december. Inschrijven is nu al mogelijk.
Voor veel hardlopers vaste prik op de agenda: de Snertloop in De Lutte in december. Inschrijven is nu al mogelijk. (Foto: )

Schrijf je nu alvast in voor de populaire snertloop

  Sport

De Snertloop in De Lutte staat op zondag 2 december op het programma van veel hardlopers. De inschrijving is afgelopen zaterdag al geopend.

De Lutte - Dit winterse hardloopevenement wordt dit jaar voor de 34ste keer gehouden. Op 1 september ging de inschrijving open. Wees er wel snel bij want deze hardloopwedstrijd trekt altijd zoveel deelnemers dat er een limiet is gesteld. Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers wordt de inschrijving gesloten.

Het parcours loopt vanuit de dorpskern in De Lutte door het glooiende landschap. Met winterse weersomstandigheden een uitdaging voor zowel de wedstrijd als recreatieve loper. Na afloop wordt iedereen getrakteerd op warme snert.

Om 10.15 uur begint de start van de eerste afstand, namelijk de 2,5 kilometer. Daarna volgen de 5,3 en 9,6 kilometer. Wil je graag mee doen? Schrijf je dan nu in, want deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving (2,4 kilometer kan wel nog op de dag zelf). Dat kan via de website

www.loopgroep.nl/snertloop

Meer berichten