Meedoen aan een leuke wandeltocht en ook nog het goede doel steunen: dat kan tijdens de Losloperstocht.
Meedoen aan een leuke wandeltocht en ook nog het goede doel steunen: dat kan tijdens de Losloperstocht. (Foto: )

Losserse Loslopers Wandeltocht voor het goede doel

  Sport

Wandelaars zijn uitgenodigd voor de tiende editie van de Loslopers Najaarswandeltocht. Die wordt op zaterdag 8 september gehouden.

Losser - Deelnemers lopen voor een goed doel: Voedselbank Losser. Om 15.30 uur wordt de opbrengst van de tocht en van de voorjaarstocht overhandigd.
Maar eerst moet er natuurlijk gewandeld worden. De lange routes lopen globaal richting het Haagse bos en Lonneker. De korte routes gaan richting Duitsland.

Er is geen bepijling, maar voor elke route is er een route die bestaat uit een routebeschrijving met een routekaartje. Mensen kunnen ook met een GPS/GPX-kaartje met de eigen smartphone wandelen. De routes kort voor de tocht beschikbaar gesteld via www.adhocwerk.nl.

Er zijn vier afstanden. De 30 kilometer kan gestart worden tussen 8.00 en 10.00 uur, de 20 kilometer tussen 8.30 en 11.00 uur. De 5 en de 10 kilometer starten tussen 9.00 en 14.00 uur.

Meedoen kost 3,50 euro (leden van de wandelbond 2,50 euro). Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar is wel mogelijk via losloperswandeltocht@adhocwerk.nl. Inschrijven kan op de dag zelf bij start- en finishlocatie Lossers Voetcomfort aan de Raadhuisstraat 20.

Meer berichten