Foto: Rob Steinmetz

Maak kennis met tennis bij LTC

  Sport

Losser - De Losserse Tennisclub biedt voor senioren (17-plus) de mogelijkheid in de maanden mei en juni kennis te maken met tennis tegen een speciale prijs.

De kennismaking bestaat uit vier tennislessen om de belangrijkste slagen te leren. De lessen, in groepjes van vier tot acht deelnemers, worden gegeven op tennispark De Smalmaat op zondagmorgen 27 mei, 3, 10 en 17 juni vanaf 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de trainingstijden in overleg met de trainer afgesproken. De lessen worden gegeven door clubtrainer Alexander Postma.

De kosten voor vier lessen zijn 25 euro waarbij de club de rackets en ballen in bruikleen beschikbaar stelt. LTC: ''Wanneer je na de proeflessen besluit om verder te gaan met tennissen is het mogelijk om in juli en september nog acht aansluitende lessen te volgen voor 50 euro. Dag en tijd worden in onderling overleg besproken.''

Interesse? Meld je aan vóór 20 mei onder vermelding van naam en telefoonnummer via info@racketsportsalexander.nl. Zie ook de site www.ltc-losser.nl.

Meer berichten