Jagermeestertoernooi viert het eerste lustrum

  Sport

Na het grote succes van laatste vier edities houdt Sportclub Overdinkel weer het Jagermeestertoernooi, dit keer op zondag 10 juni.

Overdinkel - Het ontbijt voor de teams en de scheidsrechters staat vanaf 9.30 uur klaar in de kantine van Sportclub Overdinkel. Daarnaast krijgt elk team van de organisatie ook nog een aantal consumpties aangeboden. Het toernooi begint om 10.15 uur met de eerste wedstrijden.

De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste teams hebben zich weer aangemeld. Men kan zich dus weer inschrijven door te mailen naar jagermeestertoernooi@sportcluboverdinkel.nl. Wees er op tijd bij want vol is vol. Net als afgelopen jaren kunnen maximaal zestien senioren teams, acht damesteams en acht veteranenteams (35-plus) meedoen. Inschrijfkosten bedragen 50 euro per team.

Het team dient minimaal te bestaan uit vijf veldspelers en een keeper. De wedstrijden duren ongeveer 15 minuten en er gelden zaalvoetbalregels. Sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk voorop tijdens dit toernooi.

Sportclub Overdinkel verwacht dat de finale rond 14.00 uur gespeeld wordt, waarna het voetbaltoernooi overvloeit naar de (feestelijke) middagactiviteit. Deze middag staat onder begeleiding van DJ Marlon en er zijn optredens van de Losserse band Tripple Nix. Hiervoor is iedereen, of ze nou meespelen of niet, van harte uitgenodigd. Geen entreekosten.

www.facebook.com/scoverdinkel

Meer berichten