Gratis judo-instuif in Overdinkel

  Sport

Overdinkel – Basisschoolleerlingen kunnen op donderdagen 12 en 19 april mee doen aan de judo-instuiven in karategebouw Heiwa op het Welpelo in Overdinkel. Meedoen is gratis en kan geregeld worden door een mail te sturen naar info@judolosser.nl.

Neem sportspullen (lange trainingsbroek en T-shirt met lange mouwen) mee dan kun je gelijk de tatami op. Na de instuif kunnen kinderen voor 12 euro per maand lid worden. Voor de zomervakantie hebben die kinderen de eerste judobeginselen onder de knie en kunnen dan meedoen aan de examendag op 7 juli en de witte band/gele slip verdienen.

Judo is voor jongens en meisjes. Via allerlei speelse vormen leren kinderen de eerste beginselen van het judospel. Goed leren vallen is daarbij erg belangrijk, maar ook lekker stoeien is voor veel kinderen helemaal nieuw.

Trainer Nick Fhij geeft de kinderen allerlei speelse opdrachten. Al snel hebben de kinderen het grootste plezier met allerlei nieuwe spelvormen. In de les staan de uitgangspunten van Judo Losser voorop; plezier, kracht en respect.

Meer berichten