Loopgroep De Lutte daagt iedereen uit om in actie te komen en mee te doen aan de hardloopclinics die eind maart beginnen.
Loopgroep De Lutte daagt iedereen uit om in actie te komen en mee te doen aan de hardloopclinics die eind maart beginnen.

Succesvolle hardloopclinic Loopgroep De Lutte op herhaling

  Sport

Samen beginnen met hardlopen is leuker dan alleen. En goede begeleiding is belangrijk. "Heb jij goede voornemens om voor de eerste keer te gaan hardlopen of wil je weer opnieuw starten? Doe dan mee met de clinics die beginnen op 29 maart," nodigt Loopgroep De Lutte uit.

De Lutte - Vanwege de onverminderde belangstelling voor hardlopen houdt Loopgroep De Lutte weer haar jaarlijkse succesvolle clinic. Deze clinic is voor iedereen.

"Man, vrouw, dik, dun, jong of oud. Heb je nog nooit hardgelopen en wil je graag beginnen? Of liggen je hardloopschoenen alweer veel te lang onder in de kast? Kom in actie, doe mee en meld je aan. Hardlopen is gezond en ontspannend. Samen hardlopen is gezellig en een stok achter de deur helpt," vertellen de hardlopers uit De Lutte.
Onder deskundige begeleiding van enthousiaste trainers wordt tijdens de clinics op een verantwoorde manier naar de 5 kilometer toegewerkt.

Dit wordt feestelijk afgesloten met deelname aan de 5 kilometer van de vernieuwde Dorpsloop op zaterdag 14 juli tijdens de Hellehondsdagen in De Lutte.
De clinic bestaat uit veertien wekelijkse trainingsavonden op donderdag van ongeveer één tot anderhalf uur. De training bestaat uit een goede warming up, wandelen dat opbouwend wordt afgewisseld met hardlopen, waarna wordt afgesloten met een cooling down.
Tevens krijgen de deelnemers een loopschema voor de andere individuele trainingsdagen. Dit loopschema kan ook individueel aangepast worden.

De eerste drie trainingsavonden komt er ook een stuk theorie aan bod, zoals: wat gebeurt er met je lichaam als je gaat hardlopen, kleding, schoenen, voeding en blessurepreventie.


Trainingen

Elke training begint om 19.00 uur bij de kerk in De Lutte. De eerste training is op donderdag 29 maart. De kosten voor deelname bedragen 40 euro. Dit is inclusief koffie of thee tijdens de theorieavonden en inclusief deelname aan de Dorpsloop.

Aanmelden kan via website www.loopgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yke Scholten via 06 22991516 of via clinic@loopgroep.nl.

Meer berichten