Foto: Hans van Oosterhoudt

Sportuitslagen: AJC onderuit, winst voor Combinatie'64 en SV De Lutte handbal

  Sport

AJC onderuit

De voetballers van AJC'96 zijn de tweede helft van de competitie zaterdag begonnen met een 0-2 nederlaag tegen Sportlust Glanerbrug. De goals vielen in de tweede helft en kwamen van Stübener en Hardiek. AJC staat negende met 10 punten uit 11 wedstrijden. Op 17 februari speelt AJC thuis tegen Grolse Boys. Op de zondag werd De Tukkers - KVV Losser afgelast. Losser gaat op 18 februari op bezoek bij KOSC in Ootmarsum. SV De Lutte heeft voor 18 februari een uitwedstrijd tegen De Tubanters op het programma staan.

Winst voor Combinatie

De handbalsters van Combinatie'64 boekten zaterdag in Rossum een knappe overwinning bij het hoger geklasseerde RSC: 27-34. Het was de derde zege voor de ploeg van trainer Louis Degen dit seizoen in de hoofdklasse. Combinatie staat nu elfde van de twaalf met 7 punten uit 16 wedstrijden.

Winst voor SV De Lutte handbal

In de eerste klasse wonnen de handbalsters van SV De Lutte met 31-11 van laagvlieger BWO 2 uit Hengelo. Een week eerder won De Lutte royaal van een andere laagvlieger, EHC'95. In Enschede werd het 10-22. De ploeg van trainer Johan Tenten staat nu vijfde met 22 punten uit 16 wedstrijden.

Meer berichten