De bus van de Voedselbank Losser. (Eigen foto)
De bus van de Voedselbank Losser. (Eigen foto) (Foto: Voedselbank Losser)

Help de Voedselbank Losser

  Ingezonden

De Voedselbank Losser houdt deze maand een inzamelactie houdbare producten. Vrijwilligers VBL staan twee zaterdagen bij de supermarkten in de gemeente Losser om houdbare levensmiddelen in te zamelen.

LOSSER - Op het boodschappenlijstje staan producten als maaltijdsoepen, peulvruchten, havermout, koffie, thee, rijst en olijfolie. Deze houdbare producten worden door de pakketcommissie van de Voedselbank aangevuld met de wekelijkse gekregen verse producten. Mensen doen hun inkopen en hebben bijvoorbeeld een pak rijst op het lijstje staan. Zij kunnen er dan twee kopen en legt na betaling het tweede pak rijst in de krat van de Voedselbank.

Dagen en tijden
De vrijwilligers staan op zaterdag 7 december bij Albert Heijn in Losser, de Spar in De Lutte en Plus Bellers in Overdinkel. Zaterdag 14 december staan er vrijwilligers bij Aldi Overdinkel, Coop en Jumbo in Losser. Op beide dagen zijn zij hier van 10.00 tot 16.00 uur te vinden.

"Namens al onze cliënten, vrijwilligers en bestuur alvast hartelijk dank", aldus een woordvoerder van de Voedselbank Losser. "Wilt u als ondernemer misschien iets extra's doen, stuur dan een bericht via bestuur@voedselbanklosser.nl of jos@inhetveld.net."

Meer berichten