Tijdens de midwinterwandeling is er een demonstratie midwinterhoornblazen. (Foto: Tourist Info Losser)
Tijdens de midwinterwandeling is er een demonstratie midwinterhoornblazen. (Foto: Tourist Info Losser) (Foto: Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen)

Schrijf je in voor verlichte midwinterwandeling

  Ingezonden

Tourist Info Losser houdt op vrijdag 20 december de jaarlijkse midwinterwandeling. De start van deze wandeling is bij de Martinustoren in Losser tussen 18.00 en 19.00 uur.

LOSSER - De mystieke klanken van de midwinterhoorn klinken op z'n mooist 's avonds in alle rust in het Twentse landschap. Via speciaal verlichte wandelpaden kunnen de deelnemers genieten van de klank van de midwinterhoorn en een kerstverhaal. Ook is er een wensboom en kunnen de kinderen kerstversiering maken. Onderweg zijn er stops voor warme chocolademelk of glühwein en een warm hapje na afloop. Tijdens de tocht is er een demonstratie midwinterhoornblazen en deelnemers mogen ook zelf proberen of ze geluid krijgen uit de oale roop.

Praktisch
De route is 3 kilometer lang. De kosten bedragen 4,50 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen, inclusief genoemde consumpties. Een eigen lampion of zaklamp kan worden meegenomen. Desgewenst kan er bij de start een lampion worden gekocht voor 2 euro.

Aanmelden
Men kan zich aanmelden via visitdeluttelosser.nl of telefonisch via 053-53 62 013 of 0541-55 11 60.

Meer berichten