Bij de hardloopclinics kunnen deelnemers samen trainen om uiteindelijk 5 of 10 kilometer te kunnen lopen. Eigen foto.
Bij de hardloopclinics kunnen deelnemers samen trainen om uiteindelijk 5 of 10 kilometer te kunnen lopen. Eigen foto. (Foto: Iphitos )

Iphitos start in nieuwe jaar weer met hardloopclinics

  Ingezonden

AV Iphitos start het nieuwe jaar met een serie hardloopclinics op zaterdag 4 januari. Mensen die bewegen hebben een betere bloedcirculatie en hebben een strakker figuur omdat je je spiermassa beter op peil houdt, en het past heel goed bij een gezonde levensstijl.

LOSSER - Meer bewegen dan ook voor velen een van de belangrijkste goede voornemens. Starten met bewegen is echter een barrière en eenmaal begonnen blijkt volhouden erg moeilijk. Iphitos probeert hierin mensen te helpen door middel met hardloopclinics, die ook in 2020 gaan starten. Van zaterdag 4 januari tot en met zaterdag 18 april kunnen beginnende hardlopers samen trainen om uiteindelijk 5 of 10 kilometer te kunnen hardlopen. Iphitos biedt deelnemers trainingsmogelijkheden op de zaterdagochtend en op doordeweekse avonden tijdens reguliere clubtrainingen. De trainingen zijn laagdrempelig, gezellig, sociaal en passen bij die gewenste gezonde leefstijl. Tevens is het een ideale sport voor iedereen die onder deskundige leiding wil werken aan een goede basisconditie.

De trainingen op de zaterdag starten om 9.00 uur vanaf het nieuwe clubgebouw bij de accommodatie aan het Nilantspad. In totaal kunnen er circa 40 beginnende hardlopers meedoen. Meer informatie op www.av-iphitos.nl, waar men zich via het mailadres clinic@av-iphitos.nl kan aanmelden voor deze clinic. Mocht men nog meer informatie nodig hebben dan kan contact worden opgenomen met Peter Beernink via 053-53 88 366.

Meer berichten