Voor het concert van Frans Bauer in Brilmansdennen zijn ook zitplaatsen beschikbaar. (foto: William Rutten)
Voor het concert van Frans Bauer in Brilmansdennen zijn ook zitplaatsen beschikbaar. (foto: William Rutten) (Foto: )

Ook zitplaatsen bij concert Frans Bauer

Losser - De bekende Brabantse volkszanger Frans Bauer verzorgt samen met zijn live orkest Holland Showband op vrijdag 6 september vanaf 20.30 uur een concert in openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

''Samen met zijn orkest speelt Frans de pannen van het dak waarbij niet alleen zijn grootste hits voorbij komen'', zo laat de organisatie weten. ''Hij gebruikt het podium op geheel eigen wijze en laat na een paar uur een hartverwarmende en onvergetelijke indruk achter. Frans zorgt voor een feest met een lach, een traan en veel gezelligheid, zoals we gewend zijn van deze innemende Brabander.''

Om aan de wens van een groot aantal bezoekers tegemoet te komen, hebben is door de organisatie om voor het concert zowel zit- als staanplaatsen aan te bieden. Er worden driehonderd stoelen geplaatst. ''Wilt u gebruik maken van één van deze stoelen dan adviseren we u op tijd bij het theater aanwezig te zijn. Het is niet mogelijk om een stoel te reserveren en we kunnen niet nog meer stoelen plaatsen'', zo laat men weten.

Kaarten zijn voor 35 euro te koop bij Primera Marcel in Losser.

Meer berichten