Gordon Cruden is manager van het ZO! Gospel Choir, het meest gevraagde koor van Nederland. (foto: Wouter Huisman)
Gordon Cruden is manager van het ZO! Gospel Choir, het meest gevraagde koor van Nederland. (foto: Wouter Huisman) (Foto: )

Genieten van muziek en eten bij De Wilmersberg

De Lutte - Het grote jaarlijkse openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg in De Lutte vindt plaats op zondag 8 september. Het is een muzikale middag omlijst met een high wine. Dit jaar werkt het Orkest van het Oosten samen met Gospel Choir ZO!

''Gospel Choir ZO! is het meest gevraagde en populairste koor van Nederland'', zo laat een woordvoerder van de Wilmersberg weten. ''Het koor staat onder leiding van Gordon Cruden en zingt een repertoire dat bestaat uit een aanstekelijke cross-over mix van black gospel, soul, en r-'n-b met popinvloeden.''

Chef-kok Ronald Bor en zijn team zorgt voor culinaire kunsten.

Op 8 september worden de bezoekers vanaf 13.30 uur ontvangen met een feestelijk aperitief, waarna men kan genieten van een parade van zoete en hartige heerlijkheden. Het concert begint om 14.30 en wordt om 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de high wine. De kosten van een kaart voor deze middag bedragen 59 euro.
Er is een speciaal programma voor kinderen. De entreekaarten voor kinderen voor het openluchtconcert bedragen 20 euro per kind tussen de 4 en 12 jaar oud.

Meer berichten