Na vijftien jaar zijn meneer en mevrouw Meijer terug in De Lutte. Ze hopen hier weer van een mooie vakantie te genieten.
Na vijftien jaar zijn meneer en mevrouw Meijer terug in De Lutte. Ze hopen hier weer van een mooie vakantie te genieten. (Foto: )

Herinneringen aan mooie Dinkel

door de VVV

Toerist aan het woord

Meneer en mevrouw Meijer zijn op vakantie in De Lutte. In deze rubriek 'Toerist aan het woord' vertellen ze iets over hun verblijf in deze omgeving. Ze hebben mooie herinneringen aan de Dinkel. Ditmaal willen meneer en mevrouw Meijer uit Noord-Holland een bezoek brengen aan Bad Bentheim.

Naam: Meneer en mevrouw Meijer.

Leeftijd: beiden 80 jaar.

Woonplaats: Vogelenzang (NH).

Waar verblijven jullie?

Wij verblijven in De Lutte op camping Sproakstee. Vijftien jaar geleden waren wij ook al op bezoek in De Lutte, maar toen verbleven wij bij het Keampke. We hebben toen zo'n leuke tijd in deze omgeving gehad dat we besloten hebben om nog een keer terug te komen.

Waarom hebben jullie voor deze omgeving gekozen?

Onze herinneringen van 15 jaar geleden aan de mooie Dinkel speelde een grote rol voor ons om terug te komen. Ook vonden we iedereen hier zo vriendelijk, dat heeft ook meegespeeld.

Welke uitstapjes staan op het programma?

We willen in ieder geval graag naar Bad Bentheim, maar voor de rest hebben we eigenlijk nog niet zoveel geregeld. We zijn pas net aangekomen en laten ons graag informeren over nog meer leuke dingen die we hier kunnen doen.

Hoe gastvrij is de gemeente Losser?

Daar kunnen we nu nog niet zoveel over zeggen, omdat we pas net zijn aangekomen en direct naar de VVV zijn gegaan. Maar 15 jaar geleden is het ons erg goed bevallen, dus we hopen dat het nog steeds zo is.

Is de omgeving waar u woont ook een aanrader voor vakantie?

Ja, waar wij wonen komen ook veel toeristen. We hebben veel natuur, vooral veel bos en duin. Ook zijn er veel recreatieparken in onze omgeving.

Heeft u nog goede tips voor andere bezoekers over onze gemeente?

Wij zijn hier nog maar net, dus dat kunnen we nog niet zo goed zeggen. Wel raden we aan om een bezoekje te brengen aan de VVV natuurlijk, jullie hebben ons erg goed geholpen.

Wat moet je sowieso gedaan/bezocht hebben hier?

Ook dat kunnen we nog niet zo goed zeggen, omdat we hier pas net zijn.

Zien we u nog weer terug hier?
Dat weten we nog niet, aangezien dit nu al de tweede keer is dat wij hier zijn.

Stefan Wegdam
Meer berichten