Nicole Poorthuis is met Nicole Body & More van de Brinkstraat naar De Brink verhuisd. Ze is blij met de winkel op deze nieuwe locatie.
Nicole Poorthuis is met Nicole Body & More van de Brinkstraat naar De Brink verhuisd. Ze is blij met de winkel op deze nieuwe locatie. (Foto: )

'Ik zie hier veel nieuwe gezichten'

door Stefan Wegdam

Het is ontegenzeggelijk een goede zet geweest, de enigszins onverwachte verhuizing van Nicole Body & More naar De Brink in Losser. Onderneemster Nicole Poorthuis is van de Brinkstraat naar De Brink verhuisd. Aanvankelijk was ze enigszins sceptisch. Maar de twijfel heeft allang plaatsgemaakt voor enthousiasme.

LOSSER - "Dit is heel mooie plek hier aan De Brink. Ik zie veel nieuwe gezichten in de zaak. Dat komt doordat de traffic op deze locatie groter is. De Hema en Medikamente zitten vlakbij. Het is hier drukker dan verderop aan de Brinkstraat", zegt ze op deze zonnige donderdagmiddag. Het kwik is gestegen naar boven de twintig graden. "Het weer was gisteren ook al zo goed. Ik merk dan meteen dat het drukker wordt. In het voorjaar moeten we ook pieken met deze lingeriewinkel. Maar dat is wel afhankelijk van het weer." Nicole Poorthuis begon eind 2014 voor zichzelf met de lingeriewinkel Nicole Body & More. "Deze winkel is mijn kindje. Ik vind het heerlijk. Hier heb ik plezier in. Ik maak soms lange dagen, maar dat heb ik er wel voor over", zei ze eerder al eens in deze krant. Nicole Body & More was gevestigd aan de Brinkstraat 43. Eind 2014 werd haar gevraagd of ze eigenares van de lingeriewinkel op die locatie wilde worden. Vier jaar runde ze daar de winkel. Maar met ingang van dit jaar liep het huurcontract af. Verderop aan De Brink kwam een plek vrij. "Dat was geluk bij een ongeluk. Ik moet zeggen dat ik eerst wel twijfelde. Met het enorme raam leek het wel een aquarium. Maar nu ben ik er blij mee. De etalage is het visitekaartje van de winkel. Ik heb hier plek voor twaalf paspoppen. Dat is veel meer dan aan de Brinkstraat. Daar kon ik vier paspoppen neerzetten." De eerste weken na de opening waren spannend. Het was januari en dat is niet de meest drukke maand. Bovendien was de collectie nog niet compleet. "Dat kwam pas in de loop van de eerste weken binnen. Maar meteen vanaf het begin liep het goed. Dat was geweldig. Ik zag veel vaste klanten, maar ook nieuwe gezichten. Hier heb ik meer bezoekers, die toevallig langslopen en toch even naar binnenstappen om rond te kijken. Op de vorige locatie was dat veel minder." Nicole Body & More is een speciaalzaak voor lingerie. Maar er is meer. Aan de rekken hangen onder meer ook ondergoed voor mannen, nachtmode en badmode. "Opvallend is dat de badpak terug is van weggeweest. De tankini daarentegen is op haar retour. Er wordt steeds meer voor badpakken gekozen. Die waren voorheen vooral voor de iets vollere vrouwen, maar nu is de badpak voor iedereen. De kleuren van de badpakken zijn wel iets soberder. "

"Iedereen is welkom voor passend en vrijblijvend advies. Bij ons gaat iedere vrouw de winkel uit met het juiste advies. We halen het optimale uit ons figuur met het juiste ondergoed", laat Nicole Poorthuis weten.

Niet alleen vrouwen stappen bij Nicole Body & More naar binnen. Nicole Body & More heeft ook mannelijke bezoekers. "We hebben een mooie collectie herenshorts. Ook is er parfum voor vrouwen én mannen. Hier hebben we Yodeyma parfum. Het verbaast me hoeveel mensen deze parfum kennen. Onze acties en nieuwe items zijn op facebook te zien", zegt Nicole Poorthuis. "Ook zijn we gespecialiseerd in prothese-bh's."

Stefan Wegdam
Meer berichten