Anno 2019 wordt het familiebedrijf met zo'n vijftig medewerkers geleid door Cathrin Dreier-Althaus.
Anno 2019 wordt het familiebedrijf met zo'n vijftig medewerkers geleid door Cathrin Dreier-Althaus. (Foto: PR)

Veertig jaar Dreier Moden gevierd

Precies veertig jaar geleden waagde verkoper Theo Dreier de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap en richtte het bedrijf Dreier Moden GmbH op. De eerste winkel voor dames- en herenmode opende hij aan de Schulstrasse in Gronau. In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf uit tot een netwerk van filialen voor sportieve herenmode in het Münsterland en zuidelijke Emsland. Het moederbedrijf verhuisde in 1984 naar de Neustrasse 15.

Gronau - Behalve bekende premiummerken verkoopt Dreier ook het eigen label Theo's, bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De familiefilosofie getrouw draait, naast de presentatie van mode in een verfijnde ambiance, alles om een individuele klantgerichtheid door vakbekwame medewerkers. De klant van Dreier vindt hier een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod. Van een sportieve vrijetijdslook tot elegante business outfit, speciaal op hem of haar afgestemd.

Anno 2019 wordt het familiebedrijf met zo'n vijftig medewerkers geleid door Cathrin Dreier-Althaus. Jonge, nieuwe medewerkers werden aangesteld om de zaak ook als internetwinkel op de kaart te zetten.

De veertigste verjaardag van Dreier wordt in alle vestigingen gevierd met interessante kortingen op de voorjaar- en zomerlijn.

Franklin Veldhuis
Meer berichten