De nieuwe locatie aan de Oldenzaalsestraat 71A. Het is een karakteristiek pand dat bij de inwoners bekend is onder de naam De Klomp. 
De nieuwe locatie aan de Oldenzaalsestraat 71A. Het is een karakteristiek pand dat bij de inwoners bekend is onder de naam De Klomp.  (Foto: )

Fysiotherapie Welhuis & Rikhof verhuist naar Oldenzaalsestraat

Fysiotherapie Welhuis & Rikhof gaat verhuizen van de Dr. Frederikastraat 13 naar de Oldenzaalsestraat 71A.

LOSSER - Het gaat er nu echt van komen: zoals eerder bekend gemaakt is, zal de praktijk voor fysiotherapie Welhuis & Rikhof naar een nieuwe locatie verhuizen. Het karakteristieke en 'verouderde' pand maakt plaats voor een 'nieuw modern' karakteristiek pand in Losser. De praktijk verhuist van de Dr. Frederiksstraat 13 naar de Oldenzaalsestraat 71A. Een karakteristiek pand dat bij de inwoners van dit mooie Twentse kerkdorp bekend is onder de naam De Klomp. Waar eerst het café een metamorfose heeft ondergaan tot drie prachtige appartementen, was nu de beurt aan de voormalige zonnestudio. Achter de gevel is maanden gewerkt om een modern bedrijf te realiseren, passend in de huidige maatschappij. Zo is het pand voorzien van onder anderen vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp. Uiteraard is het interieur van de praktijk ook van alle gemakken voorzien om patiënten van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien. De veel ruimere opzet van de behandelkamers en zeer ruime oefenruimte bieden veel mogelijkheden voor de toekomst. Zowel individuele trainingen als groepstrainingen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zullen hier en daar nog kleine werkzaamheden plaats moeten vinden. Onder anderen zal de oefenzaal van nieuwe apparatuur voorzien worden. Wel benadrukken de eigenaren Wilma Welhuis en Bob Rikhof dat ze dezelfde huiselijke en laagdrempelige ambiance willen behouden. De praktijk zal op maandag 3 juni haar behandelingen voortzetten op de nieuwe locatie en dan zal de oude locatie komen te vervallen als fysiotherapiepraktijk. Tevens biedt de praktijk een nieuw thuis voor ergotherapeute Patricia Stockmann van Ergo-Oost. Een uitbreiding met andere disciplines behoort tot de mogelijkheden gezien de ruimte en de functionele inrichting. Gegadigden kunnen zich wenden tot de praktijkeigenaren. "Wij verheugen ons om oude vertrouwde gezichten, maar ook zeker nieuwe gezichten te mogen ontvangen in ons nieuwe onderkomen." Om een ieder in de gelegenheid te stellen de praktijk te bezichtigen, is een open huis gepland op zaterdag 6 juli van 11.00 uur tot 15.00 uur. Het vierkoppige team en de ergotherapeute zullen u graag verwelkomen en rondleiden in hun nieuwe praktijk. De praktijk blijft bereikbaar via het vertrouwde telefoonnummer 053-5383128.

 

Stefan Wegdam
Meer berichten