Peter Damink in zijn zaak. Hij viert deze maand het vijfjarig bestaan met een aantrekkelijke actie.
Peter Damink in zijn zaak. Hij viert deze maand het vijfjarig bestaan met een aantrekkelijke actie. (Foto: )

'Ik heb het hier erg naar mijn zin'

Peter's Wooncomfort aan de Bernard Leurinkstraat 7 in Losser bestaat vijf jaar. Dat lustrum is voor eigenaar Peter Damink genoeg reden om even bij stil te staan. Daarom wordt er momenteel een aantrekkelijke actie gehouden. Klanten kunnen tot 25 procent korting krijgen.

LOSSER - De actie is in april. Maar Damink is de moeilijkste niet. Belangstellenden die pas later hun woning kunnen inrichten, vissen bij Peter's Wooncomfort niet achter het net. "Die vraag heb ik al gekregen. Ik wil iemand niet teleurstellen, die pas in het najaar het nieuwe huis in kan. Natuurlijk kunnen ze nu profiteren van de actie. Ook al kan de vloer nog niet gelegd worden", zegt Damink, die het een week voor Pasen druk heeft.

Klanten komen binnen om te kijken en willen wellicht profiteren van de maandactie. Peter Damink is tevreden over de afgelopen jaren. Hij is vijf jaar geleden begonnen met zijn winkel nadat de vorige eigenaar was gestopt. De ondernemer was voorheen jarenlang als vertegenwoordiger in de woninginrichting actief. In Losser ontstond de kans een eigen zaak te begonnen. "Het was aanvankelijk best een gok. Maar ik ben blij dat ik de stap heb gemaakt. Hier in Losser heb ik het erg naar mijn zin", zegt Peter. Hij merkt dat bezoekers vooral komen dankzij mond-tot-mondreclame. Peter's Wooncomfort heeft diverse soorten vloeren, gordijnen, zonweringen en horsystemen. "Het assortiment wordt regelmatig ge-update. Momenteel zijn rigidcore-vloeren de nieuwste aanwinst. We hebben van alles: van laag tot hoog segment. Ook heeft de winkel een frissere uitstraling gekregen." Zo hangen er bijvoorbeeld vele showbanen gordijnen, staan er diverse vloerdislpays, hangen er vele zonweringsmodellen en staat er een horrenpresentatie. De keuze is groot. Damink hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. "Ik werk alleen met goede stoffeerders. Ze moeten kwalitatief goed werk afleveren."

Stefan Wegdam
Meer berichten