Zowel donderdag als vrijdag is het lachen in De Bond met een optreden van Twents Theater.
Zowel donderdag als vrijdag is het lachen in De Bond met een optreden van Twents Theater. (Foto: )

Agenda

Donderdag
7 maart

20.00 Twents Theater speelt Bloedheet! Dat wordt vandaag en morgen lachen in De Bond in Oldenzaal als Twents Theater de voorstelling Bloedheet speelt. De sketches worden omlijst door zang en dans. Een aantal rollen wordt in het Twents dialect vertolkt.

Vrijdag
8 maart

19.00 Workshop belastingen Tijdens het HCC!twente-café wordt een workshop belastingen gehouden. Aan de hand van het digitale belastingformulier neemt de presentator deze avond het formulier op de meest voorkomende punten door. Belangstellenden, ook niet-leden, kunnen terecht in 't Lossers Hoes in Losser.

20.00 Film: A Star is Born Filmhuis Denekamp presenteert A Star is Born. Plaats van handeling is het Kulturhus in Denekamp.

Zaterdag
9 maart

9.00 Handbal voor kinderen Er wordt een handbaltoernooi gehouden voor de jongste jeugd gehouden. Als eerste zijn de 5- en 6-jarigen aan de beurt. Zij beginnen om 9.00 uur. Tegen 10.20 uur zijn de 7- en 8-jarigen aan de beurt. De teams zijn afkomstig van verschillende handbalverenigingen uit Twente. De wedstrijden zijn in De Fakkel in Losser.

20.15 Da's pech, kaarten weg Alle kaarten voor de voorstelling van het duo de Boer Mentink in De Bond zijn uitverkocht.

Zondag
10 maart

14.30 Abafazi Bezoek in De Bond het optreden van Abafazi. Dat zijn tien powervrouwen die een eerbetoon brengen aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen de bezoekers mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. De Afrikaanse drum, de marimba en hun stemmen zijn de basisinstrumenten. ''Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten'', aldus De Bond.

Maandag
11 maart

13.30-15.30 Bijeenkomst mantelzorg Voor iedereen die met zorg te maken heeft, opent het MantelzorgCafé haar deuren bij Boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat in Oldenzaal. Deze middag staat er een Twentse ontspanningsmiddag op het programma. Het wordt een middag vol dans, muziek en gedichten. En dat allemaal in Twentse klederdracht. Ook wordt er verteld over de kleding en gebruiken van vroeger.

18.30 Vergadering dorpsraad Dorpsraad De Lutte komt bijeen in Erve Boerrigter. Voor de inwoners van De Lutte is er tussen 18.30 uur 19.00 uur de mogelijkheid gebruik te maken van het inloop half uur.

20.00 Pastoraat en dementie 'Dank u wel. Ik mijzelf weer even teruggevonden'. Dat is de titel van een avond over pastoraat en dementie in Losser met ds. Marielle Vlasblom. Zij is werkzaam als geestelijk verzorger bij Trivium Meulenbeltzorg. Waar? In het Aleida Leurinkhuis in Losser.

Dinsdag
12 maart

19.30 Filmhuis Oldenzaal: Beautiful Boy Filmhuis Oldenzaal vertoont de boekverfilming Beautiful Boy. De film wordt gedraaid in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

Woensdag
13 maart

14.00 Komedie in Filmhuis De film Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? is te zien in het filmhuis in Losser te zien. En dat Filmhuis bevindt zich in Erve Kraesgenberg in Losser.

15.00 Stan & Ollie Het is de film Stan & Ollie die door Filmhuis Oldenzaal wordt gedraaid in De Bond. Het is een hartverwarmende beeldverslag over de laatste theatertournee van 's werelds en Hollywoods bekendste slapstickduo: Stan Laurel en Oliver Hardy.

20.00 Becoming Astrid Filmhuis Oldenzaal draait in De Bond het biografische drama Becoming Astrid over Astrid Lindgrens jonge jaren.

Donderdag
14 maart

9.30 Natuurwandeling De Tourist info wandelgidsen houden een natuurwandeling van ongeveer 10 kilometer en een langere wandeling van 20 kilometer. Vertrekpunt is vanaf het station in Oldenzaal. De wandelingen staan onder leiding van een gids.

20.15 De Bond presenteert Tim Akkerman en band. Tim Akkerman is een enorme Bruce Springsteenfan. Dat laat hij deze avond horen in De Bond.

Vrijdag
15 maart

20.15 Aan de Bak Aan de Bak biedt ruimte aan twee artiesten en/of gezelschappen per avond. In de pauze wordt er achter het gordijn snel gewisseld en krijgt men vervolgens een nieuwe act gepresenteerd. Deze avond presenteert De Bond de powervrouwen Nastaran Razawi Khorasani en Bye Bye Baby.

Zondag
17 maart

11.30 Opreden Voices in Four Het Oldenzaalse zangkwartet Voices in Four treedt op in het Koetshuis van Huize Keizer in Denekamp.

Deze agenda wordt gemaakt met Tourist Info Oldenzaal en de VVV's Ootmarsum-Dinkelland en De Lutte-Losser.

Lezers leveren aan via
noordoosttwente.nl of
nieuwedinkellander.nl

Jolien van Gaalen
Meer berichten