Aan het winkelen? Misschien wilt u dan ook wat boodschappen doen voor Voedselbank Losser.
Aan het winkelen? Misschien wilt u dan ook wat boodschappen doen voor Voedselbank Losser. (Foto: )

Houdbaar eten van harte welkom bij Voedselbank Losser

Voedselbank Losser houdt ook dit jaar een inzameling van houdbare voedingsmiddelen. Consumenten komen de inzamelaars tegen bij supermarkten in de gemeente Losser.

Losser – De inzameling is op zaterdag 8 december bij Aldi Overdinkel, Spar in De Lutte en Albert Heijn in Losser. Op 15 december wordt ingezameld bij Plus Bellers in Overdinkel en Jumbo en Coop in Losser. De vrijwilligers zijn present van 10.00 tot 16.30 uur.

"Wij hopen weer op een gulle gave van onze inwoners voor die gezinnen binnen onze gemeente die van ondersteuning afhankelijk zijn," aldus Ton Kremer. "Op dit moment voorzien wij vijftig huishoudens ( ongeveer 180 personen) wekelijks van een voedselpakket. Niet alleen in de supermarkten maar ook binnen de kerken worden inzamelingen gehouden gedurende de gehele adventsperiode."

Niet alleen voedselproducten maar ook een donatie in geldelijke vorm is zeer welkom bij de stichting Voedselbank Losser.
"Er zal in de komende (nabije) jaren een moment komen waarbij wij onze huidige locatie aan de Ravenhorsterweg moeten verlaten. Financiële ondersteuning om een verhuizing en nieuwe inrichting mogelijk te maken, is daarbij zeer welkom," legt Kremer uit. "Tevens zijn wij toe aan de vervanging van onze huidige koelbus. Hiervoor en voor de exploitatie van een nieuw onderkomen willen wij een beroep doen op de gunfactor van onze bewoners."

Meer berichten