Foto:

Anny, Ellie en Lida 40 jaar lid Lossers dameskoor

Elk jaar vieren de kerkkoren hun Caeciliafeest. Dat is ook bij het dameskoor van de H. Maria Geboortekerk in Losser niet anders.

Losser - Onlangs werden aan het einde van de eucharistieviering drie leden gehuldigd die 40 jaar deel uitmaakten van het dameskoor, een deel bij het koor van de voormalige Martinuskerk en daarna bij de Maria Geboorte kerk. Het betreft de dames Anny Jansink, Ellie Loohuis en Lida Vaanhold.

Aan het einde van de door de dames gezongen eucharistieviering onder leiding van organist-dirigent Carlo van den Beld werden ze toegesproken door pastoor Daggenvoorde die hen bedankte voor de vele vrije tijd die ze in het koor gestoken hadden.

Hij reikte de medaille in goud uit afgegeven door de NSGV, de vereniging voor kerkmuziek van het bisdom. Namens de locatieraad van de kerk sprak de heer Morsink de dames toe en overhandigde hen een parochiekaars.

Na afloop van de viering werd het feest op locatie voortgezet en daar werden de jubilarissen toegesproken door de voorzitter Carla Metternich, die een boeket bloemen overhandigde. Het gezellig samenzijn werd afgesloten met een heerlijk diner.

Meer berichten