Foto:

Nieuwe bewoners Lelie- en Irisstraat verblijd met sleutel

Fase 3 van het project Lelie- en Irisstraat is klaar. In deze fase bouwde Plegt-Vos in opdracht van Domijn vijf doelgroeponafhankelijke woningen aan de Irisstraat. De corporatie overhandigde op woensdag 21 november de sleutel aan de nieuwe bewoners.

Losser - De 'nieuwe' bewoners zijn niet helemaal nieuw. Het afgelopen jaar woonden drie van hen in dezelfde straat in een zogenaamde 'wisselwoning' en twee woonden in hun eigen woning.
Op 12 november konden de bewoners hun nieuwe woning al bekijken. Een van de enthousiaste reacties was: "Perfect, een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dan hoef ik de trap niet meer op."

Op woensdag 21 november ontvingen de bewoners de sleutels van hun nieuwe huurwoning.

Totale nieuwbouw

De totale nieuwbouw aan de Lelie- en Irisstraat bestaat uit veertig sociale huurwoningen: 32 eengezinswoningen en acht doelgroeponafhankelijke woningen. Deze acht woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de begane grond en zijn geschikt voor jong en oud. Daarnaast zijn 27 kavels verkocht waarop koopwoningen worden gebouwd.

Fase 4

Dit jaar is een deel van fase 4 van de Lelie- en Irisstraat al gesloopt. In januari 2019 wordt gestart met de voorbereidingen voor de sloop van fase 4 door Kruse Groep. Domijn verkocht de bouwkavels aan Plegt-Vos Vastgoed Ontwikkeling en Aannemersbedrijf Kuipers die de 27 woningen in de koopsector realiseren.

Aannemer

Wat dit hele project bijzonder maakt, is dat de aannemer Plegt-Vos niet alleen de woningen bouwt. Plegt-Vos verzorgt ook het onderhoud van dit project voor de komende 25 jaar.

www.domijn.nl

Meer berichten