Foto: Persgroep

Excelsior: galaconcert als finale van het jubileum

De grote finale van het jubileumjaar van de Losserse muziekvereniging Excelsior komt eraan. Wanneer? Zaterdag 24 november vanaf 20.00 uur is er een galaconcert in de Maria Geboortekerk in Losser.

Losser - Voorafgaand is er vanaf 19.15 uur al een buitenprogramma op het kerkplein met muziek en winterse sfeer. ''Zodat u al opgewarmd de kerk binnenkomt'', zo laat Excelsior weten. Er is veel belangstelling, de kaartverkoop loopt voorspoedig volgens de vereniging. De kaarten (inclusief een pauzedrankje) kosten 10 euro per persoon en zijn te reserveren via info@excelsior-losser.nl of te koop bij Primera Marcel in Losser of 's avonds aan de kassa in de kerk.

Het galaconcert is groots opgezet, met medewerking van het orkest van Excelsior onder leiding van Onno Jagers. Zangeres is de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg. Karin is geen onbekende voor Excelsior. Het orkest begeleidde haar al velen keren.
''De jubileumcommissie is erg trots en durft het uniek te noemen dat Eric ten Bos, de leadzanger van de bekend band ENorm komt. Hij zal soleren met het orkest en combo, maar ook een duet gaan zingen met Karin. Wat denkt u van Queen, het nummer Barcelona of the Beatles hit; Hey Jude. Het wordt een warm concert in de kille wintermaand, heerlijk samen genieten van muziek, de prachtige sfeer, met zelfs een knipoog naar de kerst, dat mag al in deze tijd van het jaar. De muzikanten en de licht en geluid techneuten gaan u verrassen. De kerk zal er even uit gaan zien als een concertzaal met bijzondere verlichting.''

De volgende restaurants presenteren een eigen galamenu: De oude Apotheek, Grand café Smit en eetcafé het Readthuys.
''Maakt u gebruik van een gala-arrangement, dan is er voor u een plaats gereserveerd in de kerk en ontvangt u een korting op de entree. Zo kunt u heerlijk vooraf tafelen en direct door naar uw gereserveerde plek voor het galaconcert."

Reserveren van het galamenu kan rechtstreeks bij de bovengenoemde horecazaken o.v.v. .galamenu Excelsior. Men ontvangt u kaarten na uw diner in de desbetreffende horecazaak.

Meer berichten