De leerlingen van de Saller steken veel tijd en energie in hun portfolio. Tijd dat de ouders eens kwamen kijken.
De leerlingen van de Saller steken veel tijd en energie in hun portfolio. Tijd dat de ouders eens kwamen kijken. (Foto: )

Bewonderende blikken op kijkmiddag de Saller

Volop bewondering voor het werk van de leerlingen op de Saller. De Losserse school hield een kijkmiddag en dat leverde veel bewonderende blikken op.

Losser - Werkstukken en portfolio's bekijken, recepten proeven, programmeren bij de kleuters en nog veel meer. Er was in alle klassen veel te zien en te doen. VierKeerWijzer heette de kijkmiddag. De vele ouders waren onder de indruk van de resultaten.
De Saller is sinds 2014 een officiële VierKeerWijzer-school. En daar zijn ze trots op.

Bij dit onderwijs werken de kinderen binnen thema's aan wereldoriëntatie. Kinderen leren hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Er is bij VierKeerWijzer veel aandacht voor presenteren en individuele begeleiding. Alle leerlingen hebben een eigen portfolio met daarin werkjes, foto's en reflectiebladen.

Binnenkort is er nog een mogelijkheid om de sfeer te proeven op de school. Op dinsdag 13 november is er een meespeelochtend voor 3-jarigen. Zij kunnen meespelen in groep 1 en 2 terwijl ouders een rondleiding krijgen. De vrije inloop is van 8.30 tot 10.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.saller.nl.

Meer berichten