Foto: unknown

Veldmuuskes presenteren graaf Wouter

Overdinkel - Carnavalsvereniging De Veldmuuskes heeft de eerste nieuwe carnavalshoogheden van de gemeente Losser. gepresenteerd. De Overdinkelaars kozen Graaf Wouter (Bruns) als hun nieuwe hoogheid, Wouter verkoos Mitchell Kok tot zijn adjudant.

De dames van beide heren, Mignonne Nauta en José ten Venne, werden aan het duo toegevoegd en zo zullen zij dit jaar de Veldmuuskes als kwartet voorgaan tijdens het carnavalsseizoen.

Receptie

De receptie op zondag 11 november vindt plaats in de residentie van De Veldmuuskes, partycentrum Drost in Overdinkel. Iedereen is deze dag van harte welkom om Graaf Wouter en zijn adjudant Mitchell, Mignonne en José te komen feliciteren met hun benoeming.

Opkomst

De feestavond begon met de binnenkomst van alle hoogheden van de bevriende verenigingen van De Veldmuuskes. Vervolgens werd Greetje Hollander gehuldigd door de Voorzitter van De Veldmuuskes ter gelegenheid van haar 44-jarig lidmaatschap. Ook ontvingen Jos Oude Engberink en Henny Olde Meijerink de bijbehorende versierselen uit handen van de voorzitter ter gelegenheid van hun elfjarig lidmaatschap.

Aansluitend werd er een jarenlange traditie ten uitvoer gebracht en diende de toen nog regerend Graaf Dennis en diens vrouw Sabrina de ontvangen versierselen van carnavalsvereniging De Opkikkers te retourneren.
Het moment was aangebroken dat er afscheid genomen moest worden van Graaf Dennis en zijn adjudanten Arnoud en Mark, hofchauffeur Niek en Daan. Nadat zij afstand hadden gedaan van hun versierselen en grotendeels van hun kleding werden zij op ludieke wijze in lijn met het thema van de wagenbouw dit jaar, kermis, afgevoerd van het podium.
Na enige tijd werd er een fotopresentatie gestart waarin het afgelopen jubileumjaar de revue passeerde nadat er een timer in beeld verscheen die van 10 naar 0 aftelde verscheen bij het verstrijken van de tijd Graaf Wouter ten tonele en ontstak er een gigantische polonaise.

Graaf Wouter Bruns is 24 jaren jong en woont samen met zijn vriendin Mignonne in Losser. Wouter is werkzaam in de bouwsector (MB Bouw in Losser). Adjudant Mitchell Kok is 26, woont in Losser en heeft een relatie met José te Venne. Hij werkt al ruim 12 jaar bij de Welkoop te Losser.

Meer berichten