Rita und Andreas brengen Oostenrijkse, romantische kerstsferen naar de Plechelmuskerk. Verwacht wordt dat het concert uitverkocht raakt.
Rita und Andreas brengen Oostenrijkse, romantische kerstsferen naar de Plechelmuskerk. Verwacht wordt dat het concert uitverkocht raakt. (Foto: )

Kerstspecial De Lutte 2018: Weihnachten im Zillertal

Liefhebbers van Tiroler Volksmusik opgelet: sterren Rita und Andreas komen op 15 december naar De Lutte voor de kerstspecial 'Wenn es Weihnachten wird im Zillertal'.

De Lutte – Rita und Andreas toeren vanaf eind november door Oostenrijk en Duitsland en komen eenmalig naar Nederland, naar De Lutte nog wel. De twee artiesten hebben de kerstspecial speciaal voor de advents- en kersttijd samengesteld, compleet met een speciaal kerstrepertoire, kerstliederen en kerstverhalen.

Het concert wordt geregeld door Hans Spit Volksmuziek & Events. Daarbij draait alles om het neerzetten van een professionele show met kerst centraal. Voor het kerstconcert wordt de kerk voorzien van een verhoging op het podium, zodat de artiesten goed zichtbaar zijn voor het publiek. Natuurlijk wordt het podium in kerstsfeer aangekleed. Spit kan zich ook verheugen op de medewerking van de vrijwilligers van de Plechelmuskerk; zij verzorgen de catering vooraf.

Het concert 'Wenn is Weihnachten wird im Zillertal' is op zaterdag 15 december om 20.00 uur in de Plechelmuskerk in De Lutte. De kerk is op en om 19.30 uur. Kaarten kosten 20 euro (vrije plaatskeuze) en zijn te koop bij Primera Marcel in Losser, café de Vereeniging in De Lutte en via de website volksmuziek-events.nl.

Meer berichten