Foto: Bas Driessen

Kim Kötter en Muck zijn wég van het Rupsje Nooitgenoeg

Kim Kötter was gevraagd om een nieuwe familievoorstelling in première te laten gaan: Rupsje Nooitgenoeg.

Losser - Kötter stond voor een zaal vol kinderen die een prachtige middag beleefden in Zaandam. De voorstelling is vanaf nu te zien in meer dan zestig theaters in Nederland en België. Kötter was enthousiast, maar haar zoontje ook: "Wat een ervaring voor de peuters & kleuters. Maar ook voor de ouders en opa's en oma's. We hebben echt genoten van de voorstelling. Muck zat er echt helemaal in. Hij riep alle antwoorden. Educatief was het stiekem ook: kleuren, aantallen en ook leuke weetjes over de broedertijd van allerlei soorten vissen kwamen in de voorstelling voorbij."

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. In de prachtig vormgegeven theatershow worden de verhalen verteld door een gezelschap van jonge talentvolle acteurs.

De show is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. De prachtige theatershow die al te zien was in Australië, Amerika en Engeland en is nu te beleven in Nederland en België.

De voorstelling is ook twee keer in Twente zien, namelijk op zondag 3 februari om 14.00 uur in het Theaterhotel in Almelo en op zondag 5 mei om 13.30 uur in het Wilminktheater in Enschede.

Meer berichten