Altijd leuk tijdens de Christmas Fair: jeugd mag instrumenten proberen bij Kunst en Strijd en de Tukkers.
Altijd leuk tijdens de Christmas Fair: jeugd mag instrumenten proberen bij Kunst en Strijd en de Tukkers. (Foto: )

Tukkers druk in weer voor zestiende Christmas Fair

De voorbereiding voor de zestiende editie van de Christmas Fair is in volle gang. Deze wordt dit jaar gehouden op het Raadhuisplein voor 't Lossers Hoes op zondag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Losser - Na het succes van het afgelopen jaar waarbij voor het eerst samen met Centrummanagement Losser gehouden, is besloten om dat opnieuw te doen. "De samenwerking leidde namelijk tot een versterking van elkaars evenement," leggen de Tukkers uit.

Op (koop)zondag 16 december gaan de leden van De Tukkers samen met die van Kunst & Strijd het Raadhuisplein weer omtoveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, kerstmannen en sfeerverlichting. Op de kramen weer allerlei kerstartikelen en daarnaast kan men natuurlijk genieten van lekkernijen die onlosmakelijk zijn verbonden met het kerstfeest.
Daarbij wordt op het Raadhuisplein ook een podium waar allerlei live-optredens worden verzorgd.

Ondanks het feit dat zich inmiddels al twintig kraamhouders hebben aangemeld is er nog ruimte voor meer deelnemers. Meer info over de kraamverhuur bij Rudi Kroeze, telefoon 06 51267008 of rudi.kroeze@strukton.com.

Meer berichten