Foto:

FIT Losser biedt hulp bij lastige formulieren

Het Formulieren Informatie Team(FIT) biedt hulp bij vragen over post, het invullen van formulieren of het aanvragen van voorzieningen bij de gemeente.

Losser - Wie moeite heeft met de administratie, vragen heeft over geld of geholpen wil worden bij aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen, kan een beroep doen op het team.

Er zijn twee spreekuren. Op dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur is er een spreekuur in 't Lossers Hoes in Losser. Op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur is er een spreekuur in 't Trefhuus in Overdinkel. In Losser is een tolk Arabisch aanwezig, in Overdinkel is een tolk Arabisch, Aramees en Roemeens aanwezig.

In de Lutte is geen wekelijks spreekuur, maar het is wel het mogelijk een afspraak te maken met een vrijwilliger. Inwoners van De Lutte kunnen hiervoor bellen naar stichting Fundament via 053 5369400, maar zij kunnen natuurlijk ook terecht op de spreekuren in Losser en Overdinkel.

In de kerstvakantie is FIT niet beschikbaar. Het Formulieren Informatie Team is een initiatief van Stichting Fundament en Humanitas Thuisadministratie.

Meer berichten