Een veelbekroonde film is woensdag te zien in Erve Kraesgenberg: On Body and Soul.
Een veelbekroonde film is woensdag te zien in Erve Kraesgenberg: On Body and Soul. (Foto: Harmke Kik - Grootenboer)

Verheug je op twee films in Filmhuis Losser

Filmhuis Losser vertoont komende maand twee films: On Body and Soul op woensdag 10 oktober en Gegen die Wand op dinsdag 18 oktober.

Losser - On Body and Soul is een Hongaarse kwaliteitsfilm uit 2017. Het is een licht absurdistisch liefdesdrama dat meerdere internationale filmprijzen won. Het verhaal: Mária is een vrij met een gesloten karakter dat weinig contact legt met haar collega's, maar zich toch steeds meer betrokken voelt bij de financieel directeur. Zij blijken elke nacht dezelfde droom te hebben. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert als ze overdag hun dromen na gaan spelen.

De film is te zien op woensdag 10 oktober om 14.00 uur in erve Kraesgenberg. De entree is 6 euro.

Gegen die Wand

Daarnaast vertoont Filmhuis Losser de film Gegen die Wand (2004) van de Turks-Duitse regisseur Fatih Akin. De Turkse veertiger Cahit ontmoet in een psychiatrische inrichting de Turkse Sibel, een jonge vrouw die uit het keurslijf van het traditionele Turkse gezin wil ontsnappen. De oplossing lijkt een huwelijk met Cahit. Aanvankelijk niet uit liefde, maar de twee blijken op een bijzondere manier gehecht aan elkaar.

Gegen die Wand is te zien op dinsdag 18 oktober om 20.00 uur in Erve Kraesgenberg. De entree is 6 euro.

Meer berichten