Dorpsbelangen De Lutte wint kraanwatertappunt

DE LUTTE - Jose Bossink, Benny Visschedijk en Con de man hebben namens de stichting Dorpsbelangen De Lutte, de door hun gewonnen prijs - een openbaar watertappunt - aan wethouder Marcel Wildschut overhandigd.

Het watertappunt krijgt een geschikte plek in het centrum van De Lutte, zodat inwoners en bezoekers er volop gebruik van kunnen maken.

Drinkwaterbedrijf Vitens bestaat dit jaar tien jaar en viert dit door honderd kraanwatertappunten weg te geven. Door middel van een selfiewedstrijd kon iedereen kans maken op een watertappunt.

Stichting Dorpsbelangen De Lutte wil ook graag een openbaar watertappunt in De Lutte. Dus stuurden José en Inge een selfie in. Ze werden uitgekozen en wonnen dus een kraanwatertapput voor De Lutte.

Aangezien de gemeente komend jaar aan de slag gaat met de reconstructie van het centrum in De Lutte wordt er voor het watertappunt ongetwijfeld een mooi plek gevonden.

Het tappunt wordt voorzien van de naam van St. Dorpsbelangen De Lutte en de gemeente. De gemeente draagt zorg voor het onderhoud van het tappunt.

Meer informatie over de Vitens selfieactie staat op de website www.kraanwaterkaart.nl.

Meer berichten