Volop sportaanbod in de Spil

Overdinkel – Ook dit jaar is er bij SSS Beatrix weer volop gelegenheid om te sporten. Kom eens een kijkje nemen in sporthal De Spil, Prins Hendrikstraat te Overdinkel, luidt de uitnodiging.

Bij sportvereniging S(port) S(taalt) S(pieren) Beatrix zijn de volgende sporten ondergebracht: gymnastiek, turnen, de springgroep, volleybal en aerobics (stepaerobics en kidsaerobics). Het zijn sporten voor allerlei leeftijden.

Bij de springroep draait het om springen op de trampoline, maar ook over kasten, pegasus en verhoogde vlakken en de tumblingbaan. Met turnen kan bovendien al heel jong worden begonnen.

Voor peuters en kleuters is er gymnastiek, als vanaf 2 jaar.

En dan is er nog gym voor dames en heren van 40 jaar en ouder, voor wie zo lang mogelijk fit wil blijven. Volleybal wordt juist gespeeld door sporters van allerlei leeftijden, jong en oud.

Benieuwd naar de sporten? Kom dan een kijkje nemen in de sporthal.

De springgroep voor de jeugd is op maandag om 18.30 uur. Gym voor 40-plussers is op maandag om 19.00 uur. Volleybal wordt gespeeld op dinsdag om 19.30 uur. Op woensdag wordt er geturnd. Om 14.30 uur door de kleuters, om 15.30 uur door de peuters, om 16.30 uur voor jongens en meisjes, om 17.30 uur voor meisjes en om 18.00 uur is het selectieturnen.

Meer berichten