Foto: vvv oldenzaal

Nu al inschrijven voor de Landleven Fietstocht De Lutte

Een nieuwe editie van de Landleven Fietstocht staat op het programma: de fietstocht wordt gehouden op zondag 16 september. Aanmelden kan nu al.

De Lutte - De fietstocht vertrekt in De Lutte en kent dit keer zeven stops. De organisatie heeft zijn best gedaan om een afwisselend programma samen te stellen met allerlei bedrijven om te bekijken. Uiteraard zijn er onderweg allerlei proeverijen. De route gaat naar de zuidkant van De Lutte en Losser. De route is 30 kilometer lang.

De route gaat onder meer door de natuurgebieden Boerskotten, Fleerderhoek, Lossers Voetpad en het buitengebied van Losser. Op de route zijn maar liefst zeven stops. Zo is er koffie met lekkers op een prachtige plek, wordt een bezoek gebracht aan een bijzondere bed and breakfast en is er bij een zorgboerderij een warme hap. De fietsers brengen een bezoek aan Groei en Bloei op cultuurpark Erve Kraesgenberg. Daarna gaat de route naar een horecagelegenheid voor een drankje en is er nog weer een stop voor een warme hap en bezichtiging bij een bedrijf in De Lutte waar de fietsers een verrassing meekrijgen. Als afsluiting een ijsje in het centrum van De Lutte.

Aanmelden

Meefietsen? Aanmelden kan bij de VVV in De Lutte via 0541 551160 of info@vvvdeluttelosser.nl. Let op: er is een maximumaantal deelnemers. De start is op zondag 16 september om tussen 10.00 en 12.00 uur bij de VVV. Meedoen kost 16,50 euro (tot en met 12 jaar 12,50 euro).

Meer berichten