Foto:

Breughel: café 't Wiefke pakt groot uit!

Sandra Tiethoff is een van de leden van het bestuur van het Bruegheliaans Festijn. Zij schrijft elke week in de Nieuwe Dinkellander over het grote feest.

Losser - Afgelopen week zijn wij gestart met het vullen van de Brueghelkrant. Het Brueghelprogramma is bekend en wij als pr-commissie kunnen vol aan de slag. De krant moet gevuld worden. Een makkie met zo'n overweldigend programma.

Zo is bekend dat Bökkers naar Losser komt. En ook komen de Millenium Showband, Bende van Ellende, Crystal Dream en natuurlijk the one and only Cats in the house! Vaya con dios my darling...
't Raedthuys bestaat één jaar en weet een compleet feest te maken. Summer vibes aan de Sint Maartenstraat derhalve. Iedereen kent de bekende feeststraten als Ballermann en megapark op Mallorca en vanaf nu hebben wij ook een eigen feeststraat in Losser: 't Readhuysstreet. Een goede internationale naam moeten we nog maar even bedenken Pim. Maar ik denk dat het zeker gaat lukken onder genot van een heerlijke cocktail en prachtige sfeer op het mooie terras. Bekende dj's brengen het publiek in zomerse sferen tijdens Brueghel. En op zondag is het tijd voor Pianohouse in the Sint Martenstreet.
90's Party, summervibes en Bruehghel grooves; hier komt iedereen toch van in feeststemming. Ik zeker wel.

Sylvia van café 't Wiefke gaat groots uitpakken tijdens het Wiefke Open Air. En hoe! Een geweldig podium komt er, aangekleed door de Losserse meubelwinkel Frenque.
De donderdagavond komt de rockende bluesband Side Walk Sally. Mensen die van bleusrock houden zullen hier genieten van de rockende bleusmannen. "Een hels kabaal van veel gitaren", vertelt Sylvia vol trots.

Waar ook van ga glunderen is de vrijdagavond en zaterdagavond. Vrijdagavond is het tijd voor 'faute Wiefke', een soort Qmusic-party met alle bekende hits van weleer. Ik vond het al genieten op de radio met de foute top 500 recent. Kon alle bekende liedjes volop meezingen (en ja in de auto complete concerten gegeven). Dus de vrijdagavond is een groots meezingfeest voor elke bezoeker. Niemand die daar stil kan blijven staan. 'The legacy of Music' jouw favoriete muziek en herinneringen komen weer terug. Zanger Ramon van de Twentse Toppers zal er zeker een muzikale swung aan geven.

Brueghelzaterdag is roze zaterdag. De roze liefhebber mag los gaan op deze 'Roze Wiefke party'. Marga Bult gaat een groot feest maken en blaast iedereen om ver met haar prachtige looks, stem en mooie songfestivalliedjes en roze hits. Een vakvrouw is het, met een mega groot roze hart.
Dragqueens komen de boel opleuken en zullen gaan zingen. Dj Ronny gaat de avond afsluiten met de best of homo top 100.

Het Teylersplein heeft heerlijke muziek en prachtige terrassen. En De Brink zal een complete metamorfose ondergaan onder leiding van Alfred Gerritzen.

Brueghel Grooves!

Meer berichten