Losserse vogelspottour in alle vroegte

Je moet er vroeg voor uit bed, maar dat heeft een goede reden: in alle vroegte wordt op zaterdag 11 augustus een vogelexcursie gehouden. De deelnemers gaan dit keer op de fiets mee met de vogelexperts.

Losser - Deze fietstocht gaat door het zuidelijk deel van Losser. De route is ongeveer 25 kilometer lang en voert grotendeels via fietspaadjes langs vogelgebieden in de omgeving van Losser, zoals de Duivelshof, Arboretum Poortbulten, Binckhorsterveld, Forst Bentheim, Kloster Bardel, Oelemars en Zandbergen.

Ervaren vogelkenners van Vogelwerkgroep Losser laten de vogelrijkdom in deze gebieden zien met onder meer kans op het zien van de middelste bonte specht, ijsvogel, grote gele kwikstaart, kleine plevier, grasmus en ooievaar.
De fietsroute begint om 8.00 uur bij de VVV Losser in 't Lossershoes en duurt ongeveer 3 uur. Bij 't Lossershoes is aan de linkerzijkant voldoende gratis parkeerruimte, ook voor auto's met fietsrekken. Een fiets en verrekijker zijn onmisbaar.

Aanmelden

Meld je snel aan voor de vogelspottoer; er is een maximum aantal deelnemers van achttien personen. Dat kan via VVV-Losser: telefoon 053 5362013.

vvvdeluttelosser.nl

Meer berichten