Grootste zakelijke landgoedontbijt bij de Wilmersberg

Het grootste zakelijke landgoedontbijt van Nederland vindt binnenkort plaats in De Lutte. Op donderdag 24 mei wordt ontbeten bij landgoed de Wilmbersberg.

De Lutte – Van 8.00 tot 10.00 uur krijgen de deelnemers een ontbijt met Twentse streekproducten aangeboden. Spreker is Mark Tuitert, wereld- en Olympisch kampioen schaatsen. Hij vertelt over de rit van topsporter naar ondernemer. 'Zonder strijd geen overwinning' noemt hij zijn lezing.

Directeur Boudewijn van Vilsteren over het initiatief: "Wij houden elk jaar diverse events op het landgoed, met name gericht op particuliere gasten. Na een succesvol landgoeddiner vorig jaar ter ere van onze finaleplaats in de Dutch Hotel Award, wilden we een dergelijk event nogmaals houden. Nu voor onze zakelijke gasten. Omdat veel mensen tegenwoordig 's avonds al drukbezet zijn, gaan we dit in de vorm van een groots ontbijt op het landgoed doen."

Na aanmelding krijgt men toegang tot de website van het event, daar bestaat de mogelijkheid om te 'pitchen en matchen' met alle andere deelnemers.

Tijdens het ontbijt zijn verschillende meetingpoints waar men het gesprek aan kan gaan met vooraf geselecteerde personen.
Entreekaarten kosten 31,50 euro. Bij slecht weer zal het ontbijt naar binnen verplaatst worden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Wilmersberg: www.wilmersberg.nl/landgoedontbijt.

Meer berichten