Benieuwd naar Kulturhus Losser? Zaterdag open dag!

Benieuwd naar het nieuwe kulturhus in Losser? Kom dan zaterdag naar de open dag. Vrijdag wordt eerst de nieuwe naam onthuld.

Losser - Zaterdag 10 maart is het Open Huis in het kulturhus Losser. De partners nodigen iedereen uit om tussen 10.00 en 15.00 uur te komen kijken hoe ze er nu bij zitten op hun nieuwe plek, in het voormalige gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Losser.
Álle partners laten graag hun nieuwe werkruimten zien en vertellen waar ze dagelijks mee bezig zijn. In de nieuwe cursusruimten van Fundament kunnen de bezoekers creatief aan de slag. En iedereen mag rondneuzen bij de politie, Historische Kring Losser, RTV Losser, Hallo Losser en Carintreggeland. Het consultatiebureau Losser en Logopedie Direct hebben de deuren ook wijd open staan.
Het open huis is ook leuk voor kinderen: zij kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een speurtocht van de VVV door het gebouw, rondneuzen in de bibliotheek met de uitdagende multimediatafel, op de foto op een heuse politiemotor en ze kunnen mooie creaties maken met ballonnen.
Het open huis wordt compleet met muziekoptredens en een draaiorgel. Buiten zijn politievoertuigen te bekijken en kan de WoWi! Biebbus worden bezocht. Tijdens het open huis spelen 's ochtends twee bands van de Muziekschool Losser: Jeo Party en Six to One. 's Middags treden de Flying Birds op: de huisband van Aveleijn.

Nieuwe naam

De naam voor het nieuwe kulturhus in Losser is nu nog niet bekend, de plek waar de nieuwe naam komt wél. 
Tijdens de officiële opening op vrijdagmiddag 9 maart zal de jury bekend maken welke naam is gekozen uit de meer dan tweehonderd inzendingen. En uiteraard wordt dan ook de winnaar die de winnende naam aandroeg, in het zonnetje gezet.

Meer berichten