Digitaal rondkijken in nieuw TCC Losser

Losser - De school voor voortgezet onderwijs aan de Oranjestraat in Losser liet nieuwe leerlingen op een digitale manier rondkijken in hun nieuwe school.

De huidige groep acht-leerlingen namen natuurlijk een kijkje in de school zoals die er nu uitziet, maar wierpen ook een blik in de toekomstige 'nieuwe' school. Dat deden ze met een online 365 gradentour. Die laat zien hoe de school er na de verbouw en nieuwbouw uit gaat zien.

Op basis van de bouwtekeningen en gekozen materialen is een impressie gemaakt van de 'nieuwe' school. Na de bouwwerkzaamheden heeft de school in Losser meer ruimte, een beter leefklimaat (lucht en licht), meer eenheid, is er een betere logistiek en heeft het een mooiere uitstraling. Naar verwachting starten de werkzaamheden dit voorjaar en is de school begin 2019 klaar. De verschillende ruimtes worden gefaseerd aangepakt. De lessen blijven immers doorgaan. Om voldoende lesruimte te houden, zet de school ook de noodlokalen in die er nog staan.

Benieuwd naar de eerste beelden van de nieuwe school? De 365 gradentour is terug te vinden op twentscarmelcollege.nl (kiezen voor Losser).

Meer berichten