Jong en oud viert carnaval bij de BokelBulkes. Eerst is het tijd voor kindercarnaval. Na de carnavalsmis gaat het Tetterfestival van start.
Jong en oud viert carnaval bij de BokelBulkes. Eerst is het tijd voor kindercarnaval. Na de carnavalsmis gaat het Tetterfestival van start.

De BokelBulkes vieren Kindermiddag & Tetterfestival

CV de BokelBulkes viert carnaval op zaterdag 3 februari. Eerst is er een kindermiddag, daarna het Tetterfestival.

Lonneker – Carnaval wordt uitbundig gevierd met alle kinderen, vrienden en bekenden van de BokelBulkes in residentie Savenije in Lonneker. De kinderen worden vermaakt met Hollandse spelletjes, clown Mikey, een optreden van de eigen BokelKälfkes en dj wouter.

's Avonds loopt de zaal vol voor het Tetterfestival, aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes. Elke aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel of hofkapel Benno & de Muiters op ludieke wijze de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest briljante heeft bedacht, ontvangt uit handen van een deskundige jury, hiervoor de welbegeerde BokelBulkes wisseltrofee.
De trofeeën zij nu nog in handen van de JKL en Duvels geweld, maar of ze hem nog een jaar op de schoorsteenmantel mogen laten staan zal nog moeten worden waargemaakt. Uiteraard zullen alle hoogheden in de gelegenheid worden gesteld om de zelf gecomponeerde liederen ten gehore te brengen.

Rond 21.00 uur wordt het derde Opperkälfke aan het publiek gepresenteerd. En dan zijn er nog prijzen voor de best verklede man, vrouw en groep.

De kindermiddag begint om 13.30 uur en een entreekaartje kost 5 euro. Dit is inclusief drinken, snoep, broodje knakwordt en een presentje. Het kindercarnaval duurt tot 16.30 uur.
De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20.30 uur, entree is 5 euro aan de deur.

Info en kaarten zijn te verkrijgen via Richard Snijders, penningmeester@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij Savenije in Lonneker.

www.bokelbulkes.nl

Meer berichten