Op de voorpagina (en fotopagina): het Sterrengala

Losser - Of het 't Gaffel Aöskes Sterrengala een leuk feestje was? Nou, zeker wel!

Wat wil je ook met artiesten als OG3NE, ENorm, New Timeless en Christina Hein? Ook de optredens van Karin Hertsenberg, Rosalie Nijland, De Martini Wichter, Die Roten Huzaren en Het Prinsencollege konden op veel applaus rekenen.

De orde van verdienste ging dit jaar naar Femy Veldhuis. Ook John Slag werd op het podium gehaald. De beheerder van De Fakkel werd extra bedankt vanwege zijn inzet voor het Sterrengala. 

Het is in carnaval vierend Losser niet meer weg te denken: het Gaffel Aöskes Sterrengala dat al sinds 1972 elk jaar wordt gehouden. De Gaffel Aöskes: ''De meiden van de band O'G3ne gaven een grandioos optreden. De band Enorm wist iedereen meerdere keren van de stoelen te krijgen met hun keur aan coverliedjes. Maar ook internationale artiesten weten het gala te vinden. Dit jaar was Christina Hein op het podium met diverse schlager- en pophits. En New Timeless was na een spetterend optreden in 2014 dit jaar weer van de partij met hun swingende muziek. Maar ook de Martini Wichter gaven weer een weergaloze show en het Prinsencollege deed een sfeervol carnavalstintje toevoegen aan het hele gebeuren.''

Meer berichten