Logo nieuwedinkellander.nl


Voor de twaalfde keer houdt Groei & Bloei Enschede-Losser op 17 september de Groene Zondag.
Voor de twaalfde keer houdt Groei & Bloei Enschede-Losser op 17 september de Groene Zondag. (Foto: Franklin Veldhuis)

Groene Zondag Groei & Bloei bij Erve Kraesgenberg

Losser - Voor de twaalfde keer houdt Groei & Bloei Enschede-Losser op zondag 17 september (van 11.00 tot 16.00 uur) de Groene Zondag. Ook dit jaar weer op Erve Kraesgenberg in Losser. Deze groene markt staat voornamelijk in het teken van planten, tuinen, tuinieren en de natuur.

Op de plantenbeurs verkopen leden van Groei & Bloei planten die ze kweken of over hebben. Bij de Groei & Bloei-plantendokter kan men terecht met vragen over tuin en planten. In hun kraampjes verkopen anderen, ook niet-leden, wat ze zelf gemaakt of verzameld hebben. Dat varieert van bloemstukken, voederhuisjes en nestkastjes tot cadeau-artikelen, jam, honing en kaasjes, tuingereedschap, stoffen tassen met bloemen, houten speelgoed en nog veel meer.
Ook de Bonsai- en Fuchsiavereniging, de Hostavereniging, een imker en het IVN zijn present. Vlechters van stro en wilgentenen en een korfvlechter laten zien wat je van stro, wilgentenen en ander materiaal kunt maken.
Daarnaast worden op het terrein van Erve Kraesgenberg diverse andere activiteiten ontplooid, zoals de pluim- en kleinveekeuring van de Losserse Pluimvee & Konijnenvereniging. In de Bakspieker wordt brood gebakken. Sinds een paar jaar is een groep mensen met zelfgemaakte kistdraaiorgels aanwezig.

De toegang is gratis. Meer informatie: enschede.groei.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox