Logo nieuwedinkellander.nl


VVV Landleven Fietstocht: bekijk verrassende bedrijven

DE LUTTE - De inmiddels traditionele VVV Landleven Fietstocht in De Lutte vindt plaats op zondag 17 september. Er is gelegenheid om verrassende en mooie bedrijven te bekijken en heerlijk te proeven.

De deelnemers kunnen genieten van de landelijke omgeving van De Lutte en Beuningen.

De route is 30 kilometer en gaat door het natuurgebied Lutterzand, de Vrijdijk, de Austieberg en de Hakenberg.

Onderweg zijn er zes stops: bezichtiging van camping De Bergboer, koffie met lekkers bij een horecagelegenheid in het Lutterzand en bezoekje aan een leghennenbedrijf, waar een hapje klaar staat. Vervolgens gaat de tocht naar een Schaapskooi met ook daar weer een lekkernij en vervolgens naar een huifkarverhuurbedrijf in Beuningen met prachtige koetsen.

Als afsluiting kan de op een prachtige locatie gelegen camperplaats de Nijenhaer worden bekeken, waar een warme hap van Vleesboerderij de Veldmaat en een ambachtelijk ijsje klaar staat.

In verband met een maximum aantal van 250 deelnemers dient men zich van tevoren op te geven bij VVV De Lutte, telefoon 0541-551160. De deelname bedraagt 16,50 euro. Dat is inclusief de hapjes onderweg. Elke vijftigste deelnemer ontvangt een gratis huifkartocht voor twee personen.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur bij VVV De Lutte aan de Plechelmusstraat 14.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox