• Alles
 • (3)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Cursus-Workshop

Ervaringswandeling op de Tankenberg

zaterdag 18 augustus 10:30 uur

Foto:

De school voor Holistische Natuurbeleving heeft opnieuw gekozen voor de Tankenberg als decor voor een ervaringswandeling. Er wordt gewandeld op zaterdag 18 augustus.

De wandeling wordt begeleidt door Peter Meijerink en Aletta Veld van De school voor holistische natuurbeleving uit Overdinkel.

"De Tankenberg is hoogste berg (85,1 meter) in Overijssel en van oudsher heeft hij een magische klank," vertellen de twee. "De verbinding met de Germaanse godin Tanfana (Hanneke Tanneke Toverheks), haar bronnen en sprengen en ook de oeroude zwerfkeien die her en der in het gebied neergelegd zijn, zijn dankbare onderwerpen om contact mee te maken en om te ervaren. Je vindt hier veel verschillende energetische fenomenen, zoals natuurwezens, kosmische banen, plekken met aarde-energie en in- en uitstroompunten. De ervaringswandeling gaat ook langs een houtcirkel, een 'woodhendge', die wij een paar jaar geleden hebben mogen neerzetten op een duidelijk ervaarbare energetische plek."

Het uitgangspunt van de ervaringswandeling is dat de deelnemers op hun eigen manier de natuur beleven. "Door jouw bereidheid je open te stellen kun je jezelf een groot geschenk geven, namelijk luisteren naar en vertrouwen op jouw intuïtie en ervaringen. Daarmee wordt de wandeling ook een tocht naar je eigen innerlijk."

De dag begint om 10.30 uur bij het afgesproken ontmoetingspunt en eindigt rond 16.30 uur. Tijdens de wandeling worden verschillende plekken met bijzondere energieën bezocht en ervaren. De lunch bestaat uit een picknick in de vrije natuur. De wandeling wordt ongedwongen en met humor begeleid door Peter en Aletta. De kosten voor de hele dag zijn 40 euro.

Tijdens de wandeling is er ruimschoots gelegenheid voor het vertellen en het stellen van vragen.

Aanmelden

Voor aanmelding en meer informatie: telefoon 053 5360959 en www.geomantie.nl van De school voor holistische natuurbeleving.


deel deze activiteit