• Alles
 • (4)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Cursus-Workshop

HCC!Twente-caf'de: belastingen (2) én inloopavond

vrijdag 20 april 19:00 t/m 22:00 uur

Tijdens het HCC!twente-café is het onderwerp 'Belastingen(2) én Inloopavond.'

Na de presentatie van 16 maart over het in te vullen formulier inkomstenbelasting 2017 is het mogelijk dat er nog vragen zijn. Deze avond van 19:00 tot 20:00 uur kunt u deze vragen persoonlijk aan de presentator Jacob Benjamins stellen. Het is verstandig hem vooraf een mailtje te sturen met de betreffende vragen.

Bovendien houden wij op deze vrijdag als activiteit een inloopavond tijdens het HCC!twente café. Het is dan mogelijk om al uw vragen op het gebied van hardware en software te stellen aan de aanwezige deskundigen. Zij proberen zo goed mogelijk op creatieve wijze oplossingen te vinden voor uw problemen. Neem als u problemen hebt met uw desktop deze mee met monitor, toetsenbord en muis. Ook bij problemen met laptop, tablet of smartphone kan er hulp worden geboden. Denkt u een complex probleem te hebben, dan is het verstandig om een mailtje aan een van de kaderleden (zie http://twente.hcc.nl en ga naar tabblad info) te versturen om er zeker van te zijn, dat er iemand aanwezig is, die uw probleem kan helpen oplossen.

Belangstellenden, ook niet-leden, kunnen terecht in 't Lossers hoes Raadhuisplein 1 7581AG in Losser 1e verdieping van 19:00 tot 22:00 uur.

Toegang: leden gratis/niet leden: 1e keer gratis, daarna € 2,50 of lid worden.


deel deze activiteit

Locatie

't Lossers Hoes
Losser
Raadhuisplein 1
7581ag


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.